Werken bij

Kom jij ons team versterken?

Werken bij Induct

Bij Induct zijn we altijd op zoek naar talent. Wij bieden mogelijkheden in verschillende functiegebieden. Bekijk onze vacatures en we zien je graag in Katwijk.

Werken bij Induct betekent samen werken aan oplossingen die er toe doen. Met je collega's realiseer je innovaties en bouw je aan producten die zorgen voor schone lucht. 

De klant en zijn proces of zijn product stellen wij altijd centraal. Dat staat bij ons voorop. Wij werken efficiënt en slim aan oplossingen die er toe doen.

We helpen bedrijven als Albert Heijn, Heineken, Coca-Cola, Shell, Plukon en Unilever met het schoon, hygiënisch en veilig maken van hun productieruimtes voor voedingsmiddelen en hun laboratoria. Wij zorgen voor schone, veilige lucht en een gecontroleerd klimaat. En dat doen we wereldwijd.

Opzoek naar een stage of leerwerkbedrijf?

Erkend leerbedrijf

Induct is een erkend leerbedrijf en investeert in opleiding en persoonlijke ontwikkeling van talent. Of je al ruime werkervaring hebt, of nog op school zit, Induct helpt jou verder te ontwikkelen. We bieden diverse stages, afstudeerprojecten of leerwerkplekken aan. Ook op het gebied van opleidingen is veel mogelijk en ondersteunen we jou met cursussen en vakgerichte opleidingen.

Wil je meer weten over onze mogelijkheden met betrekking tot het lopen van stage, een BBL leerwerkplek of omscholing op de werkvloer, neem dan contact met ons op. Cindy Steegman, Hoofd Personeel & Organisatie, via 06 11 85 93 03 of stuur je e-mail naar cindysteegman@vink-vitae.nl voor meer informatie over de mogelijkheden.

Staat er geen vacature voor jou tussen maar wil je wel bij de vink groep werken?

Stuur dan jouw cv naar ons op!

Kom in contact