Vacture

Proposal Engineer

fulltime

Solliciteren

Goed salaris 

Goede balans werk en privé

Bedrijfsuitjes 

Persoonlijke ontwikkeling

Kom jij ons team versterken?

Ga de uitdaging aan

Ben jij toe aan frisse lucht? En zie je een uitdaging in de kritische luchtinfrastructuur wel zitten? Dan is de functie Proposal Engineer bij Induct écht iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als Proposal Engineer bij Induct ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de klantvragen naar een passende technische oplossing en ontwerp. Op basis van dit ontwerp maak je een projectcalculatie- en offerte met daarin een budget en een planning. Je werkt aan meerdere technisch uitdagende (internationale) projecten in de luchttechniek en ondersteunt de Commercieel Directeur bij het verkoopproces en het opvolgen van de offertes.

Wie ben jij?

Je hebt al enkele jaren ervaring als proposal engineer of een vergelijkbare rol en hebt kennis van luchtbehandeling en energietechniek. Omdat je nauw samenwerkt met collega’s, leveranciers en jouw klanten, beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en bent oplossingsgericht.

Dit krijg je ervoor terug

Wij zijn een informeel bedrijf, met korte lijnen en loyale en betrokken collega’s. We hebben veel aandacht voor persoonlijke groei en bieden ruime opleidingsmogelijkheden.

Wat kun je nog meer van ons verwachten:

  • Een bovengemiddeld salaris, afhankelijk van ervaring en profiel;
  • Een goede balans werk en privé: 27 vakantiedagen en 6,5 ADV dagen per jaar;
  • Een goede pensioenregeling bij PME;
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt;
  • Gezamenlijke activiteiten, waaronder jaarlijkse BBQ en Kerstfair.

Wie zijn wij?

Induct biedt maatwerk oplossingen voor luchttechnische vraagstukken. Hierbij engineeren, ontwerpen, leveren en monteren we industriële installaties en cleanrooms van A tot Z. Met een jarenlange ervaring is Induct een betrouwbare partner en zijn we onder andere actief in de food, pharma, medische industrie en offshore. Induct maakt deel uit van de Vink Groep waarin meerdere bedrijven op luchttechnisch gebied actief zijn. Wij werken in een klein team en hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht voor elkaar en onze klanten. Onze projecten voeren we over de hele wereld uit.

Klaar voor deze frisse uitdaging?

We ontvangen graag je sollicitatie! Stuur je CV naar werkenbij@vinkgroep.com of solliciteer direct via onze website.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met onze Corporate Recruiter Sander Hazes. Je kunt hem bereiken op telefoonnummer 06 – 42 18 97 64 of per e-mail via werkenbij@vinkgroep.com.

Image

Stap 1 van 2

Je persoonlijke informatie

(Vereist)

Ga jij de frisse uitdaging aan? 

Solliciteer nu!

Wij kijken er naar uit om kennis met je te maken. Solliciteer nu en hopelijk zien we je snel in Katwijk. De koffie (en thee) staat klaar! 

Solliciteer vandaag nog

Toe aan een frisse uitdaging? 

Neem een kijkje in onze fabriek

Kom werken bij Vink

Neem gerust contact met ons op.

Staat er geen vacature voor jou tussen maar wil je wel bij Vink werken? Stuur dan jouw CV naar ons op. Heb je nog vragen? Stel ze gerust. Wij helpen je graag verder. 

Contact opnemen >