Branche

Offshore

In olie- en gasindustrie komt veiligheid op de eerste plaats, zeker op de offshore locaties.

Op deze locatie wordt gewerkt met gassen en vloeistoffen die uiterst brandbaar zijn, daarom worden de installaties conform strenge regelgeving gebouwd. Wij kennen als geen ander deze omgeving en regelgeving. De installaties die wij bouwen voor opdrachtgevers voldoen aan de hoogste eisen en worden na een uitgebreide commissioning overgedragen aan de klant.

Onze projecten in offshore

Prefab

Werkplaats

Wij beschikken over een volledige geoutilleerde werkplaats waar voor diverse projecten verdelers, wisselaar en kanalen geproduceerd en afgelast worden.

De constructie afdeling produceert ondersteuningen en bordessen voor de installaties. De prefabricage is van de hoogste kwaliteit omdat het onder de juiste omstandigheden en onder het juiste klimaat wordt geproduceerd. Ook beschikt de werkplaats over een eigen spuiterij waarin de componenten in de juiste kleur kunnen worden gespoten.

Werkzaamheden Offshore
Ons personeel beschikt over alle benodigde papieren om ook werkzaamheden offshore uit te voeren. Hierdoor voeren wij renovaties, modificaties en reparaties ter plekke uit.

Bekijk al onze projecten

de induct aanpak

Turn-key proces

Advies
Wij werken vaak op basis van een bestek, maar steeds vaker zijn wij betrokken in het voortraject. Al tijdens de engineering van het platform of living quarters adviseren wij de klant over de te kiezen installaties en uitvoeringsmethodiek. Hiermee krijgt u de meest innovatieve en veilige oplossing voor uw project en bespaart ook nog eens op de uitvoeringskosten.

Installatie en manufactoring
Wij installeren ook installaties tijdens de nieuwbouw van platforms. Deze platforms worden hoofdzakelijk in Rotterdam gebouwd waarna ze later naar zee worden vervoerd. Met haar expertise zorgen wij voor de gezonde omgeving in de living quarters. Op locatie worden de eerder in de werkplaats geproduceerde modules gemonteerd.

Meer weten wat wij doen in OFFSHORE

Kom in contact wij helpen u graag.

Meer weten