Branche

Industriële HVAC

Of het nu gaat om een stoominstallatie, verwarming, airconditioning, luchtbehandeling, warmtepompen of het koelen van een proces. Wij helpen u graag.

Toenemende focus op productie van hightech componenten en oplossingen in Europa is een grote aanjager van nieuwe investeringen in nieuwe productiefaciliteiten. Semi-conductors, automotive, robotisering, data centers, geven deze sector een enorme boost. Mede door nieuwe technologieën als AI (artificial intelligence), IoT (internet of Things) en  AR (augmented reality). In deze precisie industrie is schone en stofvrije lucht essentieel voor het kwetsbare productieproces, productiesnelheid en continuïteit van de productie. Daarnaast is energiebesparing een belangrijk aspect voor het ontwerp van de luchttechnische installaties. Ook de schaarse werknemers willen in een comfortabele omgeving kunnen werken De Vink Groep, en daarmee Induct, is de partner voor clean air met een jarenlange ervaring in de industriële HVAC branche. Wij hebben de clean air oplossing voor u in huis van (Revit) ontwerp, detailengineering, productie, installatie tot en met commissioning en service.

Voor onze opdrachtgevers in binnen- en buitenland verzorgen we complete turn-key projecten in diverse marktsegmenten:

 • Food (bereiding & bewaren)
 • Life Science o.a.
  • Laboratoria
  • Farmaceutica
  • Ziekenhuizen en zorgcentra
 • Olie- en gasindustrie
 • Productieomgevingen
 • Procesomgevingen

BEKIJK

Industriële projecten

 

Spinning Jenny & Induct

Spinning Jenny


De drijfveer achter Spinning Jenny is de ambitieuze zakenvrouw Paula Gerritsen. Over Spinning Jenny zegt ze: „Er wordt in de wereld heel veel textiel onnodig weggegooid. Dat vinden we ongelofelijk jammer. En het hoeft ook helemaal niet. Plastic, blik en papier recyclen we al heel lang. Waarom niet ook met textiel? De techniek is er om het textiel opnieuw te
Lees meer

Oplossingen voor iedereen

Advies, engeneering en implementatie

De engineering afdeling bekijkt uw wens of probleem op een efficiënte en innovatieve manier. Vervolgens werken wij voor u een passende oplossing uit. Met een volledig uitgewerkt 3D-model worden werktekeningen gegenereerd die u gepresenteerd krijgt.

Engineering op maat
Bij tevredenheid met de oplossing, werken wij de opdracht uit. De tekening van de engineering gaat naar de werkplaats, waar de installaties zoveel mogelijk worden geprefabriceerd. Hier hebben wij de juiste omstandigheden om maximale kwaliteit te waarborgen. Een bijkomend voordeel is dat de werkzaamheden op locatie minder lang duren en daarmee wordt uw proces minder verstoord.

Implementatie zonder zorgen
Na engineering maken wij de installatie compleet op uw locatie. Na oplevering vindt de commisioning plaats om alle specificaties te controleren. Vervolgens draagt Induct de installatie aan u over.

Alles onder één dak
Bij ons zitten alle afdelingen in één pand. Dit zorgt voor korte communicatielijnen en een snelle en effectieve doorontwikkeling. Tijdens de engineering, pre-fabricage en uitvoering zullen de werkzaamheden continu worden gecontroleerd door de interne kwaliteitsmedewerkers van Induct.

Bekijk al onze projecten

Wij kunnen overweg met

unieke producten

Innovatie benadering
Uw product is uniek en alleen u kent alle ins en outs van het product. Maar ook u loopt wel eens tegen uitdagingen aan waar u geen antwoord op heeft. Door jarenlange ervaring bedenkt Induct een innovatieve oplossing die wij vervolgens volledig voor u uitwerken en installeren. Dit noemen wij ontzorgen en zo houdt u alle tijd over voor uw core-business.

 
 

Service en onderhoud
Als de installaties eenmaal draaien, is goed en regelmatig onderhoud belangrijk. U kiest zelf of u uw eigen onderhoudsdienst inzet of het onderhoud door de specialisten van Induct laat uitvoeren. Wij verzorgen het onderhoud wanneer het u uitkomt, zodat u maximaal uw eigen proces kunt blijven uitvoeren.

 

Meer weten wat wij doen in deze branche?

Wij vertellen er graag alles over!

Kom in contact