Branche

Laboratoria

Wat wilt u bereiken in uw industriële gecontroleerde omgeving?

Wij helpen bij het opstellen van ruimtespecificaties en adviseren welke consequenties uw keuze heeft voor techniek en financiën. Daarbij engineeren, ontwerpen, leveren en monteren wij industriële installaties en industrieel gecontroleerde ruimtes van A tot Z. Van huis uit zijn wij engineers van luchtbehandelingssystemen. De luchtkwaliteit is één van de belangrijkste factoren. Als dit niet klopt valt dat direct op en beïnvloedt dit de kwaliteit van uw product.

Laboratoria

Image
13 januari 2023

Pollux Sassenheim


In een bestaand gebouw worden de installaties voor het leveren van steriele schone lucht van precies de goede temperatuur en vochtigheid ingepast. Induct werkt het detail ontwerp uit voor haar opdrachtgever. Samen met andere zusterbedrijven vanuit De Vink Groep realiseert Induct de luchtbehandeling, klimatisering en de benodigde koeling, verwarming en stoomleidingen. In recordtempo wordt het bestaande magazijn omgebouwd naar een
Lees meer
Projecten / nieuwsberichten beeld
13 januari 2023

Wacker Steam boilers


Sinds de nieuwbouw in 1988 is de Vink Groep betrokken gebleven bij grote en kleine renovaties voor deze opdrachtgever.
Lees meer
Projecten / nieuwsberichten beeld
13 januari 2023

Tierstall Rosdorf


Inducht heeft verblijven gerealiseerd waar onderzoeken worden uitgevoerd. Induct heeft als hoofdaannemer de gehele HVAC en regeltechnische installatie ontworpen en gebouwd. Om minimale impact te hebben voor de dagelijkse bedrijfsvoering, is de renovatie in een korte periode rondom de jaarwisseling gerealiseerd.
Lees meer
OPLEVERING VOLWAARDIG LAB SYNERGY HEALTH UTRECHT
13 januari 2023

Oplevering volwaardig lab Synergy Health Utrecht


Induct heeft hierbij de schone taak gekregen om het bouwkundig- en installatietechnisch ontwerp voor de gebouwtransformatie te verzorgen en dit ook te realiseren. De deadline voor het project was 1 oktober, omdat Synergy Health Utrecht BV dan van de voormalige locatie moesten vertrekken. Dit betekende dat op deze datum het gehele lab verhuisd en in bedrijf moest zijn. In nauwe samenwerking met
Lees meer

Renovatie en vernieuwen

Van bestaande ruimtes

Wij upgraden bestaande ruimtes naar nieuwe normen!

We handhaven zoveel mogelijk de bruikbare bestaande installaties. Door onze jarenlange ervaring en no-nonsense aanpak passen wij uw ruimte aan met een minimaal verlies van uw kostbare productietijd. In onze eigen productiefaciliteit zijn wij flexibel om uw project op maat en volgens uw planning uit te werken.

Bekijk al onze projecten

een uniek

Product

Kwaliteit
Voor het ontwerp en uitvoering van industriële installaties werken wij op basis van GAMP-V. Dat betekent dat alle stappen in het ontwerp en uitvoeringsproces vastgelegd worden conform de richtlijnen van de FDA.

Voor kwaliteitswaarborging controleren en testen wij alle componenten in de uitvoering op correct functioneren. Per component wordt verslag gedaan in de IQ en OQ rapporten. Ook de documentatie is conform de FDA richtlijnen. Uw voordeel: u heeft de volledige controle over het systeem, en niet het systeem over u.

Slim en doordacht proces
Slim ontworpen, met minimale verloren of onbruikbare ruimte en makkelijk schoon te maken. Dit zijn naast de installaties belangrijke factoren die uw rendement bepalen. Ook hier geldt: een doordacht ontwerp werkt!

Naast lucht komt er meer kijken bij de bouw van een geclassificeerde ruimte. In overleg voeren wij ook deze disciplines uit, samen met uw installateur of onze vakmensen: wanden, deuren, vloeren, doorgeefkasten, voorzieningen als gassen, watersoorten elektra en eventuele andere utiliteiten.

Ons advies

Voor de uitvoering van wanden en plafonds

Wat wij aanraden voor

Beloopbare plafonds

Wat wij aanraden voor

Wanden

VOOr ALles eeN OPLOSsing

Wij denken graag mee!

Kom in contact